STÁTNICE ZA MNOU! Jak to dopadlo?

Ahooooooooooooj!!!!!!!

Guess what!!!!! Mám po státnicích! ÚSPĚŠNĚ!!!!!!!!! Tohle bylo asi to nejtěžší, co jsem kdy v životě dokázala. A taky z toho mám největší radost. Snad nikdy jsem větší radost neměla. Stálo mě to nejvíc úsilí a věnovala jsem tomu neuvěřitelné množství času, že si to ani neumíte představit. Poslední týden jsem si vzala volno od všeho a učila se 15 hodin denně. V noci jsem nespala a jediné, co jsem jedla byla čokoláda. Za poslední týden jsem jich snědla asi 30. Tabulka k snídani, tabulka k obědu a tabulka k večeři. A občas jsem dostala hlad i o půlnoci. Kafe jsem do sebe lila po hektolitrech a do zad jsem dostávala takové křeče, že jsem už nemohla ani sedět.

A povedlo se. V pondělí 24.4. v 11:25 jsem vyšla z učebny po probděné noci s kruhama pod očima a vyklepaná jako kuřecí řízky. Ale šťastná jako blecha. Ten pocit je vážně nepopsatelnej. Věděla jsem, že mám vyhráno. Sice mi chybí další dvoje státnice, ale ty už jsou jen taková formalita. A diplomku mě baví psát, takže to nepočítám jako práci.

Takže posledních 14 dní byly ty nejnudnější dny, co jsem kdy zažila, takže ani nemá cenu o nich psát. O čem ale má cenu psát, je o tom, co plánuju v příštích 14 dnech! Zítra odjíždím do Tater si pořádně (aktivně) odpočinout, protože jsem vážně vyšťavená. Vyběhnu si tentokrát na Teryho Chatu a strašně se těšim, protože jsem naposledy na horách byla ve Fatře někdy na konci února.

No a v létě? Je toho moc, co mám v plánu, ale zatím o tom nechci mluvit, protože to není zatím stoprocentní a nechci to zakřiknout. Ale co jisté snad je, je moje dlooooouho plánovaná expedice na Mt Blanc. Nejvyšší horu Evropy jsem chtěla zdolat už loni, ale nevyšlo to, takže jsme jí přesunuli na červenec. A víte co? Dost možná budu první česká blogerka, která vyleze na Mt Blanc hahaha:)

Anyways, včera jsem byla taky konečně poprvé po dvou měsících cvičit! (Omlouvám se, že tak přeskakuju z jednoho tématu na druhé, ale je toho tolik, o čem se potřebuju s vámi podělit!:)) Nemůžu bohužel říct, že moje zpřetrhané vazy v kotníku jsou stoprocentně ok, protože mě občas pobolívá, pořád si nestoupnu na špičky a každé ráno mě brní prsty, ale trénink jsem zvládla. Sice jsou všechny svaly a moje kondička pryč, ale věřím, že to půjde rychle zpátky! Musím řict, že ta cvičící pauza byla asi potřeba, protože mě cvičení už poslední dobou tolik nebavilo. Ale teď???? Jsem zase jak znovuzrozená a slíbila jsem si, že dám všechno za to, abych se vrátila zpátky.

Taky mě napadlo udělat takový malý pokus. Teď mám o 12 kg víc, než jsem měla v listopadu. Vyfotila jsem se včera v plavkách a ukážu vám svojí proměnu. Dala jsem si za úkol se do poloviny června dostat do mojí listopadové formy. Nejvíc se všeho se těším na fotky před a po!:) Čokolády jsem vyhodila, kafe jsem v úterý přestala pít a vyhrabala ze dna sportovní tašky Marshally na cvičení. A jdu do toho! Challenge accepted!

Anyways, co se mého outfitu týče, tak jsem ještě tak dva týdny před státnicema celkem prokrastinovala a projížděla e-shopy, vzhledem k tomu, že jsem se svojí sloní nohou a berlema nemohla moc trajdat po obchodech. Červenou barvu ráda nemám, ale tenhle svetr jsem tam nemohla nechat! Odkazy najdete dole pod článkem!:)

No nic, tak já jdu relaxovat, uklízet, koukat na film, prát prádlo, vařit, skládat ponožky, balit do Tater a tak… 😀

Paaa a krásný prodloužený víkend! <3

E.

WEARING: 

Sweater – SheInside
Shoes – Mango
Pants – Zara
Handbag – Céline
Shirt – Gant
Hat – H&M