Dva kabáty a zima jak na Sibiři

Ahoooj!

Huráááááá! Je po zkouškách!!! Teď mě čekají tři měsíce prázdnin! Ty tři předměty, co mi zbývají k dostudování nepočítám, takže bude lehárooooooo! Uaaaaaaaaaaaa! Konečně se budu věnovat jenom tomu, co mě baví! Spadl ze mě tak neuvěřitelný stres, že si to ani neumíte představit. Ještě mě čeká na začátku března trocha snažení, abych se dostala na výměnný pobyt, plánuji se přihlásit do Norska, na Island a do USA. Kam jinam. Moje tři neoblíběnější země.

Anyways, minulý týden byla taková zima, že jsem si musela na sebe vzít dva kabáty. Tedy přesněji řečeno jeden kabát a jeden kožich. Nikdo tenhle můj kožich nemá rád. Když jsem v něm přišla do fitka, moje (velmi upřímná) klientka mi s úsměvem na tváři řekla: „Jéééé co to máš na sobě?“ (a vypadala, že se jí kožich líbí). A pak dodala: „To je strašný. Vypadáš jak čert.“ A pořád se u toho usmívala. Nejlepší kamarád Vojty mi zase sdělil, že vypadám jako koksová královna. Ale já se nenechám, tenhle fur coat zbožnuju. Protože je chumlací a pořídila jsem ho asi za 400,- ve výprodeji (což o něčem svědčí, ale já se stejně nenechám!).

No ale každopádně minulý týden jsem se rozhodla, že půjdu do challenge. Do výzvy, která spočívá v tom, že si alespoň dva měsíce nekoupím nic na sebe a outfity budu skládat jen z toho, co ve skříni už mám. Protože si už přijdu vážně nemocná s tím nakupováním a štve mě to. Takže tohle je poslední outfit s novým kouskem a od příště už všechno jen ze „starého“ šatníku! Jsem zvědavá, jestli to dám! :)))

Tak mi držte palce a mějte se famfárově!
E.




WEARING: 

Fur Coat – Gate
Coat – Boohoo
Shoes – Answear.cz
Handbag – Zara
Sweathirt – Zara
Shirt – Gant
Glasses – H&M
Beanie – Primark